Om oss

Välkommen till functional!

Träning är för alla, och den bästa träningen är den som blir av.
Hos oss finns möjligheterna för både dig som redan insett värdet av regelbunden träning och för dig som inte riktigt kommit igång eller tagit steget ännu!

Vi har möjlighet att hjälpa dig med att göra din träning utvecklande och varierande på rätt sätt för dig, oavsett vilken nivå du befinner dig på.
Hos oss finner du möjligheter att träna kondition, styrka och rörlighet på en mängd olika sätt – fria vikter, maskiner, konditionsutrustning, gruppträning, personlig träning och kostrådgivning är bara ett urval av det vi kan erbjuda i fräscha, luftiga och ljusa lokaler!

Hos oss råder en öppenhjärtlig och vänlig stämning där vi hjälper varandra, skrattar och har trevligt tillsammans. Innan du vet ordet av sitter du där själv och ger små, enkla råd till en träningsvän.

Hos oss är träning så mycket mer än bara träning. Du kommer att finna att den sociala gemenskapen är något som får dig att längta till nästa pass och tillfälle att träna hos oss.

Vi som arbetar här har ett genuint intresse för träning och hälsa och gör detta för att vi vill dela med oss av detta till fler! Vi kommer från olika bakgrunder gällande träning men har en gemensam vision, och det ser vi som en styrka och tillgång för dig!

Vi strävar inte efter att vara störst eller ha flest anläggningar, utan snarare efter att ge dig optimal service och hålla en hög kompetensnivå på det vi gör. Idag har vi allt ifrån glada nybörjare till elitidrottare på landslagsnivå som hjälp av oss dagligen. Välkommen att bli en i gänget.

Vi ses på functional, Värtahamnen!

Leave a Reply