Personlig Träning

Känner du dig osäker i gymet? Behöver du kanske en spark i baken, vill du nå ett specifikt mål eller  bara ha lite ny inspiration? Då har du kommit helt rätt! Våra licensierade personliga tränare ser till du uppfyller dina ambitioner på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som du har riktigt roligt på vägen!

Vad innebär det att ha en Personlig tränare?

– Framförallt så utgår din tränare utifrån just dina förutsättningar. Ditt träningsprogram skräddarsys efter dig, dina grundförutsättningar och dina behov.
Tillsammans sätter ni upp mål för dig, och din personliga tränare är med dig under hela träningspasset för att hjälpa dig att nå dessa snabbt och säkert med rätt teknik från början.
Du blir peppad dig till ta i lite mer, fokusera bättre, ha roligt när det svider och få ut det lilla extra av träningen som gör att du snabbt utvecklas och orkar mer och mer för varje gång!

Under den period du anlitar en Personlig tränare får du även styrning över de pass ni kommer fram till att du ska träna själv, dvs du får ett konkret upplägg för hela perioden och lämnas alltså inte vind för våg de pass du tränar själv utan vet du att du har hjälp hela vägen när du anlitar oss.
Tanken är att just DU skall få resultat, och då behövs en helhet i din träning. Vi förstår att du kanske inte alltid kan ha en tränare med dig men kanske ändå behöver hjälp regelbundet.

Våra tränare – se nedan – har stor erfarenhet av yrket och arbetar eller har arbetat med allt ifrån glada nybörjare till världsrekordshållare och olympier.

Kontakta oss så ska vi förklara hur vi arbetar här på functional!
Vi bokar in en kostnadsfri konsultation på ca 30 min där vi går igenom dina behov och funderingar samt ger dig ett förslag på hur vi kan gå vidare på, för dig, bästa sätt.
För er som vill träna tillsammans men ändå ha hjälp av en tränare har vi både Fun Duo PT och Fun Quad PT – hör av dig till oss för mer information om dessa alternativ! Och har du ingen att träna med men ändå har en önskan om att köra Duo PT, så kommer vi att ha en lista där du kan skriva in dig och om vi har någon annan på listan med samma mål – så ser vi om vi kan sätta ihop er!

Våra tränare:

Calle Andersson – Personlig Tränare, Gruppinstruktör

Charlotte Styf – Personlig tränare, Närings-och fytoterapeut

 

Priser :

1 tim. 650:-

3 tim. 1875:-

5 tim. 3000:-

10 tim. 5500:-

20 tim. 9900:-

50 tim. 22500:-


Leave a Reply